Olemme kunniasta erittäin otettuja, sillä kisaaminen SXSW:ssä on startupeille ikäänkuin pitchauksen Super Bowl. Lukuisien hakijoiden joukosta Accelerator-kilpailun finaaliin pääsee vain kuusi yritystä per kategoria, ja kategorioita on vain kahdeksan. AddSearchia arvioidaan erittäin kuumassa ja ajankohtaisessa Big Data & Enterprise -kategoriassa. Mikä tekee SXSW:hen osallistumisesta vielä suuremman kunnian on se, että pääsemme edustamaan Suomea ainoana yrityksenä kilpailussa.

Niille joille AddSearch on uusi tuttavuus, tuotteemme on salamannopea hakukone webbisaiteille. Saittien sisäiset haut ovat yleensä hyvin heikkoja: mene mille tahansa webbisaitille ja tee siellä haku, ja kokemus on yleensä hidas & kömpelö. AddSearch on markkinoiden nopein saittien sisäinen hakukone, jolla hakutulokset näkyvät välittömästi kun kirjoitat ensimmäisen kirjaimen. Hakumme tukee kaikkia laitteita puhelimista desktopeihin ja tabletteihin. Lisäksi AddSearch on äärimmäisen helppo asentaa mille tahansa webbisaitille: haun käyttöönotto kestää vain minuutteja, eikä vaadi ylläpitoa.

AddSearchia on kehitetty jo yli kaksi vuotta, ja tuote julkistettiin Slush-tapahtumassa Helsingissä marraskuussa 2013. Sen jälkeen AddSearch on kerännyt merkittävän määrän käyttäjiä sekä pk-yrityksistä että suuryrityksistä. Voit lukea lisää TechCrunchista tai Talouselämästä, tai katsoa esittelyvideomme ja menestyksekkään Slush-pitchimme alta.

Testaa AddSearchia omalle webbisaitillesi, haun luominen kestää vain minuutteja. Pienille webbisaiteille haku on ilmainen, suuremmille se maksaa alkaen 9 dollaria kuussa. Kun olet testannut, kerro meille mitä olet mieltä mailitse, Twitterissä tai Facebookissa – kaikkea palautetta arvostetaan erittäin kovasti!

Esittelyvideo:

AddSearchin Slush-pitchi:


(Huomaa AddSearch-brandattu taskuliina 😉

Lisätietoja SXSW Accelerator -kisasta: http://sxsw.com/interactive/accelerator